به گزارش خبرگزاری مهر، وحید فراهی اظهار کرد: با توجه به تعیین ردیف اعتباری در بودجه سنواتی از محل بند «ب» ماده ۶۵ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، بیست درصد از منابع به تأمین و استانداردسازی سیستم گرمایشی و سرمایشی مدارس اختصاص یافت.
وی افزود: در سال ۹۲ بیش از هفت هزار کلاس درس از سیستم گرمایش غیر استاندارد از جمله بخاری نفتی استفاده میکردند که تقریباً اکثر مدارس در حال حاضر به سیستمهای گرمایشی استاندارد مجهز شدند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان گفت: در حال حاضر تمامی بخاریهای نفتی از مدارس جمع آوری شده و تنها ۳۵ کلاس درس غیر استاندارد در استان وجود دارد که این مدارس نیز به زودی ایمنسازی خواهند شد.
وی با اشاره به اهمیت بهسازی و توجه به ایمنی سیستم گرمایشی مدارس افزود: در حال حاضر دغدغه موجود در مدارس بحث تعمیر و نگهداری سیستم گرمایشی هست که نیاز به تعمیرات جزئی و کلی دارند.
فراهی اظهار کرد: مدارس با اجرای سیستمهای موتورخانه مرکزی، پکیج زمینی و دیواری، کولر گازی (اسپلیت سرمایشی و گرمایشی) و بخاری هرمتیک استاندارد سازی شدهاند.
وی کاهش خطر و افزایش امنیت و بهداشت دانشآموزان را از اهداف اجرای این طرح دانست و افزود: استانداردسازی سیستمهای گرمایشی مدارسی را که در مناطق دارای زیرساختهای مربوط به گاز بودند، به طور کامل انجام شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان از تمامی مدیران مدارس و آموزش و پرورش شهرستانهای استان درخواست کرد که اگر مدرسهای همچنان دارای مشکل گرمایشی و فاقد سیستم استاندارد هستند را معرفی کنند تا دیگر مدرسهای غیراستاندارد در استان وجود نداشته باشد.
نظر شما